Holleweg 3, Epse | € 1.295.000,- k.k.

 

Op toplocatie in het Epserbos gelegen ROYALE VILLA (bouwjaar 1960 en 2008) met dubbele carport, schuur, tuinberging, houtopslag, veranda/buitenkamer en schitterend aangelegde tuin.

 
De oorspronkelijke woning is in 2000 vrijwel volledig vernieuwd en gemoderniseerd en in 2008 is onder architectuur van Heine & Van de Rijt Architecten een compleet nieuwe vleugel aangebouwd.
 
Een prachtig ontwerp, modern, hoog en licht, met een sedumdak dat langzaam het bos in loopt. Binnen en buiten en oud en nieuw lopen geruisloos in elkaar over en samen met het tuinontwerp is er een harmonieus lijnenspel en zijn er prachtige zichtlijnen.
 
Voor de afwerking zijn de beste materialen gebruikt en zowel de woning als de tuin zijn uitstekend onderhouden. Een bijzonder comfortabel en hoogwaardig afgewerkt huis met maar liefst 256 m² gelijkvloerse leefruimte.
 

Indeling

Overdekte entree, hal met garderobe en wc. Zitkamer met inbouwhaard en openslaande tuindeuren. Aansluitend de TV-kamer, werkkamer en toegang tot de kelder en de nieuwe vleugel. Vanuit hal en gang toegang tot de masterbedroom met vaste kastenwand, kleedkamer en luxe badkamer (2016) met ligbad, douche, wc, bidet, dubbele wastafel en sauna. De vloer en wanden zijn afgewerkt met Beton Ciré. Vanuit de hal de woonkeuken met een fraaie handgemaakte keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en gebouchardeerde granieten aanrechtblad. Aansluitend de bijkeuken met wasmachine aansluitingen en achteringang.
 

De nieuwe vleugel

Vanuit de werkkamer toegang tot de nieuwe vleugel, waarin een 2e living/eetkamer/tuinkamer met doorkijk openhaard (binnen en buiten te gebruiken), hoge raampartijen en 4 grote taatsdeuren naar terrassen en tuin. Hal met CV-ruimte, werkplek en wc leidt naar twee ruime slaapkamers, allebei met eigen badkamer, één met douche en wastafel en één met douche, wc en dubbele wastafel.
 

Tuin en bergingen

Elektrisch bedienbaar toegangshek en met grind bedekte oprijlaan leiden via de ‘circular drive’ naar de woning, verdiepte dubbele carport en de tuin.
De tuin is aangelegd onder architectuur van Nico Wissing. Een fraai ontwerp, waarbij huis, tuin en terrassen naadloos in elkaar overlopen. Het is een mooi gevarieerde tuin met eigen karakter aan de verschillende kanten van de woning.
 
Imposante rododendron partijen, grasveld, vijver, hagen, borders en een gedeelte bostuin met loof- en naald bomen.
Er zijn meerdere terrassen met ieder eigen sfeer en beleving, ook door de verschillende afwerkingen met natuursteen, hout of klinkers. Terras aan de achterzijde heeft buiten openhaard, vijver en aansluitend de veranda/buitenkamer met 2 glaswanden.
 
Naast de dubbele carport is er een fietsenberging/schuur, een tuinberging en een houtopslag.
 

Details

Inhoud: ca. 1.200 m³
Woonoppervlakte: ca. 256 m²
Perceelgrootte: 8.120 m²
Meer details: >> Funda