Hoofdstraat 39b
7213 CP Gorssel
T   (0575) 49 20 80
index033011.gif index033009.jpg index033007.jpg index033005.jpg index033003.jpg index033001.jpg
Lochemseweg 59

7214 RE Epse

 

Op een mooie plek in het Epserbos gelegen ROYALE BUNGALOW (bouwjaar 1970, 193 m woonruimte) met aangebouwde DUBBELE GARAGE en prachtige lommerrijke tuin rondom.

 

De woning is degelijk gebouwd, goed onderhouden en eind jaren-90 grotendeels gerenoveerd. Vrijwel alle muren en plafonds zijn gestuukt en in de living en eetkamer ligt een hoogwaardige eiken visgraat parketvloer.


Hoge plafonds en grote glaspartijen geven een mooie ruimtelijke beleving. Binnen en buiten lopen harmonieus in elkaar over. De woning wordt omringd door ruime percelen en er tegenover loopt u zo het Hassinkbos in, optimale privacy.


Voor de deur is een bushalte met rechtstreekse verbinding naar Deventer (centrum en station).

 

Indeling:
Overdekte entree, ruime hal met wc en garderobe. Royale L-vormige living met inbouw haard en parketvloer. Centraal gelegen eetkamer met dubbele schuifpui naar terras en tuin. Keuken in U-opstelling met granieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur, provisiekast en doorgang naar de bijkeuken met achterdeur, bergkasten, aanrechtblok en wasmachine aansluitingen. Vanuit de bijkeuken komt u in de dubbele garage (ca. 36 m) met 1x elektrisch bedienbare deur en tuindeur.

 

Slaap- en werkvleugel:
Vanuit de eetkamer komt u in de slaap- en werkvleugel. Hoofdslaapkamer met kleedkast en eigen moderne badkamer met ruime inloopdouche, wc en wastafel. Twee slaapkamers met vaste kastruimte en een 2e badkamer (gedateerd) met douche, wc en wastafel. En een grote 4e kamer (werkkamer c.q. 2e living) met schuifpui naar de tuin.

 

Tuin:
Een lange oprit slingert door eigen bos naar de bungalow. Het is een besloten lommerrijk perceel met een gevarieerde houtopstand en prachtige oude bomen. Verder is er een groot gazon, vijver met eiland, heesters, rododendrons en meerdere terrassen om van de tuin te genieten.

 

Inhoud: ca. 800 m
Woonoppervlakte: ca. 193 m
Perceelgrootte: 4.020 m