Hoofdstraat 39b
7213 CP Gorssel
T   (0575) 49 20 80
index037011.gif index037009.jpg index037007.jpg index037005.jpg index037003.jpg index037001.jpg
Kratonweg 7
7214 DK Epse
 
Op n van de mooiste locaties aan de IJSSEL gelegen UITGEBOUWDE BUNGALOW (bouwjaar 1967) met dubbele carport, bergingen, fraai aangelegde tuin, bos, weiland en strandje.

Dit is een absoluut zeldzame toplocatie aan de IJssel tussen Epse en Gorssel. Hier maakt de IJssel een flauwe bocht en daardoor is er extra lang zicht over het water. Vanwege de iets hogere ligging kunt u heerlijk ver wegkijken. Vanuit alle vertrekken is er ademloos uitzicht, zonder horizonvervuiling.

Het ruime perceel van circa 1,5 hectare heeft eigen grond (weiland) tot aan de IJssel. De lange oprijlaan leidt u door eigen bos, over de winterdijk, naar de woning. Deze comfortabele bungalow is goed onderhouden en door de jaren heen uitgebouwd en gemoderniseerd.
 
Indeling:
Entree, vestibule, hal met wc en garderobe. Royale Z-vormige living met open haard en meerdere deuren naar terras en tuin. Eetkamer met open haard (gas) en toegang tot de grote veranda (buitenkamer). Woonkeuken met granieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur, bijkeuken en toegang tot de ruime kelder met provisie-, berg-, en stookgedeelte (ca. 38 m). Logeerkamer met eigen badkamer, voorzien van ligbad, wc en dubbele wastafel.
Vanuit de hal toegang tot kleine slaapkamer, separate douche, werkkamer en royale masterbedroom met sfeervolle gashaard, tuindeur en moderne badkamer met ligbad, wc, bidet en dubbele wastafel.
 
Tuin en perceel:
Via lange oprijlaan door eigen bos, komt u over de winterdijk, bij de met grind bedekte ronde oprit en de bungalow. Hier opent het bos zich en kunt u eindeloos genieten van zicht, rust en privacy. De tuin heeft lichte glooiingen en is prachtig aangelegd en goed onderhouden. De tuin heeft een groot gazon, borders, hagen, rozenperk en vanaf de tuin tot aan de IJssel een eigen weiland en strandje.
 
Carport, veranda en bergingen:
Er is een dubbele carport (ca. 32 m) met aansluitend een verwarmde berging (ca. 17 m). Verder een vrijstaande houten berging (ca. 22 m) en een houthok (ca. 6 m).
De grote veranda (ca. 40 m) heeft een zit- en een eetgedeelte, is gedeeltelijk afsluitbaar m.b.v. screens en is met recht een heerlijke buitenkamer.
 
Inhoud: ca. 1.100 m
Woonoppervlakte: ca. 265 m
Perceelgrootte: 15.410 m