Hoofdstraat 39b
7213 CP Gorssel
T   (0575) 49 20 80
index058015.gif index058013.jpg index058011.jpg index058009.jpg index058007.jpg index058005.jpg
Broekstraat 12
7217 SN Harfsen
 

In het prachtige buitengebied tussen Harfsen en Almen gelegen ROYALE VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ ‘ENKZICHT' (bouwjaar 1947) met grote KAPSCHUUR, GASTENVERBLIJF/B&B en fraaie onder architectuur aangelegde tuin, weiland en kikkerpoel.


De woning is door de jaren heen uitstekend gerenoveerd, gemoderniseerd en bijzonder smaakvol onder architectuur verbouwd. Meest recente aanpassing is een tweede trap naar de verdieping, die leidt naar de nieuwe masterbedroom met eigen en-suite badkamer.

 

Het is een praktisch ingedeelde langgerekte naoorlogse  boerderij met veel leefruimte op de begane grond (eventueel slaap- en badkamer beneden) en vier (slaap)kamers en twee badkamers op de verdieping.

 

Deze mooie plek in oud-Harfsen biedt 360 graden vrij uitzicht over lommerrijk landschap, zonder dat er ook maar één dissonant aan de einder is te ontdekken. U kunt hier genieten van de eerste ochtendzon t/m de laatste avondzon op uw eigen mini-landgoed.

 

Indeling:
Entree, hal met wc, provisiekelder, trapopgang en naar links twee (werk)kamers en een tv-kamer. Vanuit de hal naar rechts de moderne woonkeuken, royale living en werk/slaapkamer met berging (voormalige badkamer, de aansluitingen zitten er nog). Nieuwe trapopgang naar de masterbedroom en een grote bijkeuken met aanrecht, wasmachine aansluitingen en achterdeur. Vanuit de living en de woonkeuken heeft u prachtig zicht op de tuin en de landerijen.

 

Verdieping:
Trapopgang vanuit de hal, overloop, drie (slaap)kamers en een badkamer met inloopdouche, wc en wastafel. Één kamer is in gebruik als kastenkamer en heeft een doorgang naar de masterbedroom met hoog plafond, lichtstraat en en-suite de luxe badkamer met ligbad, inloopdouche, wc, dubbele wastafel en sauna.

Middel vlizotrap bereikbare bergzolder.

 

Opstallen:
Groot bijgebouw/kapschuur bestaande uit een garage, dubbele carport, schuur en een:

 

GASTENVERBLIJF/B&B:
Eigen entree, woonkamer met open keuken, badkamer met douche, wc en wastafel en een vaste trap naar verdieping met ruime slaapkamer met drie slaapplaatsen. De B&B heeft een eigen CV-combiketel, eigen terras en er is optimale privacy over en weer.

 

Verder:
- Kippenhok met ren
- Schrijvershuisje bij de kikkerpoel
- 16 zonnepanelen (2013)
- computergestuurde beregeningsinstallatie

 

Tuin:
Het ruime perceel van 7.300 m² herbergt een onder architectuur aangelegde tuin met fraaie borders, hagen, boomgaard met fruitbomen, moestuin, gazon, meerdere terrassen, veranda met blauwe regen en een gezellig binnenpleintje. Elektrisch bedienbaar toegangshek en parkeerplaatsen liggen achter de kapschuur. De tuin loopt over in weiland met rechts in de hoek een kikkerpoel. De woonboerderij met de tuin en opstallen zijn uitstekend onderhouden en vormen een harmonieus geheel, daarom met recht een mini-landgoed !

 

Inhoud: ca. 950 m³
Woonoppervlakte: ca. 285 m²
Perceelgrootte: 7.300 m²