Douglaslaan 15, Gorssel | € 699.000,- k.k.

 

Op een uitstekende locatie in ruim opgezette groene villawijk gelegen ROYAAL VRIJSTAAND WOONHUIS (bouwjaar 1972) met aangebouwde GARAGE en fraai aangelegde tuin met meerdere terrassen. Dit goed onderhouden, geïsoleerde en onder architectuur van E. van Venrooy gebouwde huis heeft een speelse splitlevel indeling, dat zorgt voor een fantastische ruimtelijke beleving en veel licht en lucht. Het woongedeelte ligt hoger dan het slaapgedeelte. Ook het grote terras aan de achterzijde, grenzend aan de keuken en eetkamer is hoger gelegen, waardoor ontwerp van huis en tuin prachtig in elkaar overloopt en goed zicht is op de tuin en het omliggende groen. De ligging is bijzonder aantrekkelijk; dichtbij het buitengebied, de uiterwaarden en het gezellige centrum van Gorssel en dat op 5 minuten van de A1. 

Indeling

Overdekte entree, hal met garderobe en wc. Royale splitlevel living met hoog balkenplafond en zwarte leistenen vloer. 
Centraal ligt de eetkamer aan de tuinzijde met diepe vensterbanken en tuindeuren aan twee zijden, overlopend in eetkeuken (Siematic) in U-opstelling met diverse recent vernieuwde inbouwapparatuur. Aansluitend de bijkeuken met achteringang, wasmachine aansluitingen, aanrechtblok, CV-opstelling en doorgang naar de garage met bergzolder. 
Aan de voorzijde is de sfeervolle zitkamer met open haard gelegen. Met daarnaast de werkkamer en iets hoger gelegen loungehoek. 

Onderverdieping

Vanuit de hal een paar treden lager liggen de slaap- en badkamers. Overloop, moderne badkamer met inloopdouche, wastafel en wc. Drie slaapkamers aan de voorzijde, waarvan één met eigen toegang/tuindeur en weer een paar treden lager een slaapkamer met vaste kastenwand en badkamer met inloopdouche, twee wastafels en wc. 
Hiernaast de hobby/logeerkamer en inpandige berging. 

Garage en tuinbergingen

Brede oprit met meerdere parkeerplaatsen leidt naar de garage (ca. 22 m²) met bergzolder, die binnendoor bereikbaar is en in spouw is meegebouwd, waardoor eenvoudig extra woon/werk/praktijkruimte is te realiseren. 
Achter de garage is een houten fietsenberging (ca. 12 m²) en in de tuin staat nog een houtopslag. 

Tuin

Fraai aangelegde tuin met grasveld, beukenhagen, rododendrons, heesters, bomen en meerdere terrassen met subtiele hoogteverschillen, mooi vormgegeven middels gemetselde muren en trappen. Een heerlijke zonnige en besloten tuin met optimale privacy. 

Details

Inhoud: ca. 868 m³
Woonoppervlakte: ca. 224 m² (exclusief garage en inpandige berging)
Perceelgrootte: 1.061 m²
Meer details: >> ga naar Funda.nl