Elfuursweg 21c, Gorssel | € 385.000,- k.k.

 

Aan de rand van het dorp en het buitengebied gelegen BOUWKAVEL (2.277 m²) voor het bouwen van een VRIJSTAANDE WONING. Na het slopen van de bestaande opstallen ontstaat hier een prachtige bouwkavel. Lange oprijlaan leidt naar de eenvoudige woning en bijgebouwen. Het betreft een voormalige poetsdoekenfabriek.

De ligging is prachtig, aan de rand van de bebouwde kom en het buitengebied, dichtbij het centrum van Gorssel. De Elfuursweg gaat na 100 m over in een zandweg richting Joppe, alleen toegankelijk voor bestemmingsverkeer en natuurlijk voor fietsers en wandelaars.

Kavel

De kavel is mooi rustig en vrij gelegen en wordt omzoomd door een groot aantal accacia’s, Amerikaanse eiken en een paar naaldbomen. De kavel ligt achter de woningen die direct aan de Elfuursweg gelegen zijn.

Woning

De eenvoudige woning (ca. 106 m²) is gemaakt in een bedrijfsgebouw en bestaat uit een hal met wc, keuken, woonkamer, berging, overkapping, twee slaapkamers en een douche/wc. Volledig asbest dakafwerking aan de binnenzijde.

Bedrijfsgebouwen

Groot gebouw van 270 m² (9 m x 30 m); betonnen vloer, muren bims betonblokken, stalen dakplaten, volledig asbest dakafwerking aan de binnenzijde. Aan de zijkant werkplaats en overkapping (27 m²). Aan de voorkant dubbele garage (32 m²).

Romney loods van 140 m² (8 m x 15 m); betonnen vloer, halfronde constructie van stalen platen.

Slopen

Geschatte sloopkosten bedragen ca. € 40.000,-, waaronder sanering van ca. 400 m² harde asbestplaten.

Bouwen

Het geldende bestemmingsplan is het bestemmingsplan “Buitengebied Lochem”. De bestemming is “wonen” (er is geen bedrijfsbestemming meer). Voor bebouwingsmogelijkheden zie de website Ruimtelijke Plannen of vraag informatie bij de Gemeente Lochem en/of de verkopend makelaar.

Meer details

>> ga naar Funda.nl