Flessenbosweg 4, Joppe | € 875.000,- k.k.

 

Op een schitterende locatie gelegen KARAKTERISTIEK RIETGEDEKT LANDHUIS (bouwjaar 1930) met garage annex schuur en prachtig aangelegde diepe tuin, weiland en bos.

Deze bijzonder charmante woning is in 2007 volledig gerenoveerd, hoogwaardig afgewerkt en flink uitgebouwd. Er is toen een zijvleugel aangebouwd met slaapkamer, badkamer en bijkeuken en de zitkamer is aan de achterzijde uitgebouwd. Hierdoor kan de woning ook volledig gelijkvloers bewoond worden.

Veel originele elementen van deze jaren-30 woning zijn bewaard gebleven, zoals de veranda aan de voorzijde, luiken en fraaie rondingen in metselwerk aan de zijgevel. Zowel het huis als de tuin zijn uitstekend onderhouden.

In 2010 is een stuk bos (3.970 m²) aangekocht tegenover het huisperceel, tussen de Flessenbosweg en de Huzarenlaan. En in 2017 is een weiland achter het huisperceel aangekocht. Beide aankopen garanderen extra uitzicht en privacy.
De locatie is fantastisch, in het groene Joppe, op de grens met Gorssel, dichtbij talloze dorpse voorzieningen.

Indeling

Entree, hal met wc en trapopgang. Royale L-vormige woonkamer met eikenhouten vloer, openhaard met zandstenen schouw en driemaal openslaande tuindeuren. Luxe keuken met hardstenen aanrechtblad en veel (inbouw)apparatuur, waaronder breed fornuis, Quooker en stoomoven. Doorgang naar bijkeuken met plaats voor wasmachine en droger op hardstenen plateau en achterdeur. En doorgang naar ruime slaapkamer met inloop kleedkast en eigen badkamer met inloopdouche, separate wc en twee wastafels.

Verdieping

Hoge en lichte overloop met CV-ruimte en bergkast. Slaapkamer aan de voorzijde met hoog plafond en wastafel. Kleine kamer met dakkapel en bergkast aan de zijkant. Badkamer met ligbad, douche, wc en twee wastafels. En een ruime slaapkamer met veel bergruimte aan de achterzijde.

Tuin

Toegangshek en met grind bedekte oprit met parkeerplek voor meerdere auto’s leidt naar het huis en de garage. Het is een prachtig aangelegde tuin met bijzonder diepe achtertuin, groot grasveld, borders, vijver, hagen, rododendrons, siergrassen en hortensia’s. Er zijn meerdere terrassen om van tuin en uitzicht te genieten. De diepe achtertuin, wordt onderhouden met robotmaaier, grenst aan eigen weiland dat ook een toegang heeft vanaf de Elfuursweg. Het eigen bos ligt aan de andere zijde van de Flessenbosweg. Weiland en bos vergen nagenoeg geen onderhoud.

Bijgebouw

Vrijstaande houten garage annex schuur (ca. 43 m²). Het bijgebouw is deels geïsoleerd, kan verwarmd worden middels eigen CV-ketel, heeft een pannendak en een vliering die bereikbaar is met een vlizotrap. En er is nog een houtopslag.

Details

Inhoud: ca. 700 m³
Woonoppervlakte: ca. 186 m²
Perceelgrootte: totaal 14.080 m² (waarvan weiland 3.450 m² en bos 3.970 m²)
Meer details: >> ga naar Funda.nl