Holleweg 3, Epse | € 1.550.000,- k.k.

 

Op toplocatie in het Epserbos gelegen ROYALE UITGEBOUWDE VILLA (semi-bungalow, bouwjaar 1960 en 2008) met dubbele carport, schuur, tuinberging, houtopslag, veranda/buitenkamer en schitterend onder architectuur aangelegde tuin op een ruim perceel van maar liefst 8.120 m².

De woning is in 2000 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd en in 2008 is onder architectuur van Heine & Van de Rijt Architecten een compleet nieuwe vleugel aangebouwd. Een prachtig ontwerp, modern, hoog en licht, met een sedumdak, dat langzaam het bos in loopt. Binnen en buiten en oud en nieuw lopen geruisloos in elkaar over en samen met het tuinontwerp is er een harmonieus lijnenspel en zijn er prachtige zichtlijnen.

Voor de afwerking zijn de beste materialen gebruikt en zowel de woning als de tuin zijn uitstekend onderhouden.

Een bijzonder comfortabel en hoogwaardig afgewerkt huis met maar liefst 263 m² gelijkvloerse leefruimte.

Indeling

Overdekte entree, hal met garderobe en wc. Zitkamer met inbouwhaard en openslaande tuindeuren. Aansluitend de TV-kamer en de werkkamer met toegang tot de nieuwe vleugel en de kelder. Vanuit hal en gang toegang tot de hoofdslaapkamer met vaste kastenwand, kleedkamer en luxe badkamer (2016) met ligbad, douche, wc, bidet, dubbele wastafel en sauna. De vloer en wanden zijn afgewerkt met Beton Ciré. Vanuit de hal de woonkeuken met een fraaie handgemaakte keuken voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur en gebouchardeerde granieten aanrechtblad. Aansluitend de bijkeuken met wasmachine aansluitingen en achteringang.

De nieuwe vleugel

Vanuit de werkkamer toegang tot de nieuwe vleugel, waarin een 2e living/eetkamer/tuinkamer met doorkijk openhaard (binnen en buiten te gebruiken), hoge raampartijen en 3 grote taatsdeuren naar terrassen en tuin. Hal met CV-ruimte, werkplek en wc. Twee ruime slaapkamers, allebei met eigen badkamer, één met douche en wastafel en één met kastenwand, douche, wc en dubbele wastafel.

Verder

  • 35 zonnepanelen en laadpaal geïnstalleerd in 2020
  • Energielabel A
  • er is een glasvezel aansluiting
  • automatisch sproeisysteem voor beregening van de tuin
  • tuinverlichting en daklijstverlichting rondom
  • huis is volledig geïsoleerd, spouwmuurisolatie 2019

Tuin en bergingen

Elektrisch bedienbaar toegangshek en met grind bedekte oprijlaan leiden via de ‘circular drive’ naar de woning, de verdiepte dubbele carport en de tuin.

De tuin is aangelegd onder architectuur van Nico Wissing. Een fraai ontwerp, waarbij huis, tuin en terrassen naadloos in elkaar overlopen. Het is een mooi gevarieerde tuin met eigen karakter aan de verschillende kanten van de woning. Imposante rododendron partijen, grasveld, vijver, hagen, borders en een gedeelte bostuin met loof- en naald bomen.

Er zijn meerdere terrassen met ieder eigen sfeer en beleving, ook door de verschillende afwerkingen met natuursteen, hout of klinkers. Terras aan de achterzijde heeft buiten openhaard, vijver en aansluitend de veranda/buitenkamer met 2 glaswanden.

Naast de dubbele carport is er een fietsenberging/schuur, een tuinberging en een houtopslag.

Details

Inhoud: ca. 1.123 m³
Woonoppervlakte: ca. 263 m²
Perceelgrootte: 8.120 m²
Meer details: >> ga naar funda.nl