Amelterweg 2, Joppe | € 699.000,- k.k.

 

In het lommerrijke Joppe gelegen KARAKTERISTIEKE VILLA “De Bongerd” (bouwjaar 1955) met garage, dubbele carport en prachtig aangelegde en goed onderhouden tuin.

Dit is een bijzondere plek, in waterwingebied vlakbij het gezellige Gorssel, omringd door (opengestelde) landgoederen. De basisschool, kerk, Het Bosrestaurant en Landgoed ’t Joppe liggen allen op loopafstand.

Deze charmante woning is goed onderhouden, de keuken is vernieuwd in 2014 en gelukkig zijn veel originele elementen bewaard gebleven, zoals de parketvloer, glas-in-loodramen, paneeldeuren, luiken en de originele ramen/deuren met koperen beslag en isolatieglas. De buurhuizen liggen op respectabele afstand, dit zorgt voor optimale vrijheid en privacy. Kortom, een heerlijk gezinshuis op een fraaie locatie.

Indeling

Entree, hal met wc, toegang tot de provisiekelder (ca. 9 m²) en trapopgang. Lichte L-vormige living met open haard, parketvloer en openslaande tuindeuren. Woonkeuken met schouw en parketvloer, keuken in hoekopstelling met composiet aanrechtblad (Caesarstone), houten fronten en diverse inbouwapparatuur. Aansluitend de werkkamer annex bijkeuken met schuifpui en achterdeur. Hier zijn ook de aansluitingen voor wasmachine en droger. Boven de werkkamer is een, middels vlizotrap bereikbare, bergzolder.

1e Verdieping

Overloop, vier slaapkamers, de ouderslaapkamer heeft een vaste kast en toegang tot balkon. De kamer links in de hoek heeft 2 vaste kasten en de kleinste kamer wordt gebruikt als kastenkamer.

Ruime badkamer met origineel sanitair voorzien van ligbad, wc, inloopdouche en wastafel.

2e Verdieping

Middels vlizotrap bereikbare bergzolder.

Garage (15 m²), carport en tuin

Fraai toegangshek en glooiende met grind bedekte oprijlaan leiden naar het huis, de garage en dubbele carport. De aangebouwde garage is in spouw gebouwd, heeft een hoog plafond en grenst aan de werkkamer. Hierdoor is er een uitstekende mogelijkheid om de woonruimte te vergroten (eventueel bad- en slaapkamer op de begane grond). Naast de garage is de dubbele carport.

Rond de woning liggen grote terrassen met gemetselde trappen naar de tuin. Het is een klassieke bostuin met groot grasveld, met aan het eind een solitaire rode beuk, wel 100 m rododendrons, mooie borders, gemengd loof- en naaldhout, bospaadjes, speelhuisje, natuurlijke vijver (ven) en subtiele niveauverschillen in het terrein. Er is ook nog een uitgang naar de Huzarenlaan (onverharde, doodlopende gedeelte).

  • Er is een oplaadpunt voor elektrische auto
  • Het terrein is volledig omheind

Details

Inhoud: ca. 630 m³
Woonoppervlakte: ca. 148 m²
Perceelgrootte: 3.720 m²
Meer details: >> ga naar Funda.nl