Deventerweg 32, Epse | € 699.000,- k.k.

 

Aan de doorgaande weg van Deventer naar Zutphen, op de grens met Gorssel, gelegen ROYALE RIETGEDEKTE WOONBOERDERIJ “De Breger” (bouwjaar 1920) met KAPSCHUUR annex GARAGE, grote SCHUUR (ca. 207 m²), fraai aangelegde tuin, geitenweitje en WEILAND* tot aan de Dommerbeek (totale perceel ca. 1,7 hectare, waarvan 1 hectare weiland).

Dit is een prachtige plek, op 170 meter van de openbare weg, een groene woonenclave omringd door landerijen, met 360 graden vrij uitzicht en dat zo dichtbij het gezellige centrum van Gorssel.

Het is een goed onderhouden woning met bijzonder veel leefruimte op de begane grond (o.a. 3 slaapkamers en een badkamer). De verdieping heeft één slaapkamer, maar de grote zolder (ca. 110 m²) biedt mogelijkheden om indien gewenst meer woonruimte te realiseren.
De woning is in de jaren-90 voorzien van een geïsoleerde binnenschil en de begane grondvloer is grotendeels voorzien van vloerverwarming. De grote schuur biedt uiteenlopende mogelijkheden, zoals stalruimte, kantoor/praktijkruimte, stalling of B&B.

*Eventueel met MINDER GROND te koop (zonder weiland).

Indeling

Entree, hal met wc en garderobe. Lichte en hoge woonkamer met balkenplafond in de voormalige deel en deur naar moderne woonkeuken voorzien van diverse apparatuur. Aansluitend achterportaal/bijkeuken met CV-opstelling, tuindeur en toegang tot de gewelfde provisiekelder.

Gang, drie slaapkamers, portaal met inbouwkast en een luxe badkamer met inloopdouche, wc en wastafelmeubel. Vanuit de hal toegang tot de bijzonder ruime bijkeuken/wasruimte met wasmachine aansluitingen, aanrecht, tuindeur en trapopgang.

Verdieping

Overloop, ruime slaapkamer met dakkapel. Bijzonder grote zolderruimte met mogelijkheid voor extra kamers cq woonruimte.

Kapschuur, grote schuur en overige opstallen

Degelijk gebouwde stenen kapschuur (2004, ca. 95 m²), waarvan een gedeelte garage/werkplaats met roldeur. De garage is grotendeels geïsoleerd.

De grote schuur (ca. 207 m²) heeft een betonnen vloer, stenen kopgevels, houten wanden, schuifdeur in de kopgevel en openslaande deuren in de zijgevel.

Verder is er nog een sfeervolle éénroedige hooiberg (veranda/buitenkeuken) bij de vijver en een stenen dierenverblijf met pannendak in het geitenweitje.

Tuin

Lange oprijlaan van 200 meter begint bij eigen bosje aan de weg en leidt naar de woning en bijgebouwen. Rondom het huis ligt een fraai aangelegde en goed onderhouden tuin met grasvelden, vijver, hagen, meerdere terrassen, borders, oude klinkers, notenboom en in het geitenweitje 12 lindebomen. Daarachter het weiland tot aan de Dommerbeek (de grens met Gorssel).

Details

Inhoud: ca. 1.342 m²
Woonoppervlakte: ca. 225 m² (exclusief 110 m² zolderruimte op verdieping)
Bijgebouwen: totaal ca. 325 m²
Perceelgrootte: 16.594 m²
Meer details: >> ga naar Funda.nl