Kozakkenweg 4, Gorssel | € 925.000,- k.k.

 

Waar DORP en BUITENGEBIED elkaar ontmoeten ligt deze prachtige WOONBOERDERIJ (bouwjaar 1930) met grote multifunctionele kapschuur en prachtig aangelegde diepe tuin. Dit is een fantastische locatie, UITZICHT, privacy en vrijheid en dat dichtbij het gezellige centrum van Gorssel met talloze voorzieningen. Het beste van twee werelden. Verharde weg eindigt voor de deur en gaat dan over in zandweg het buitengebied in. De woning is door de jaren heen flink uitgebouwd en volledig gemoderniseerd. De linkervleugel, met twee slaapkamers en een badkamer, is in 1991 aangebouwd. De kap op het hoofdhuis is volledig vernieuwd in 1989 met geïsoleerde dakplaten, nieuwe pannen en goten. De huidige bewoners hebben de badkamer uitgebouwd en o.a. de keuken, wc, badkamer en bovenverdieping vernieuwd en een sfeervolle tunnelhaard laten plaatsen tussen de zitkamer en de woonkeuken.

Indeling

Entree, hal met natuurstenen vloer, wc en garderobe. Lichte en hoge L-vormige woonkeuken aan de straatzijde. De keuken in hoekopstelling heeft een granieten aanrechtblad, 6-pits gasfornuis, diverse inbouwapparatuur, fraaie servieskasten en open haard (tunnelhaard). Aansluitend de bijkeuken met wasmachine aansluitingen, stortbak en achterdeur. Vanuit de woonkeuken middels schuifdeur toegang tot de hoge zitkamer met parketvloer, open haard met schouw en serre met glas-in-lood bovenramen en openslaande tuindeuren. Aansluitend de werkkamer, die ook een deur heeft naar de keuken. U kunt dus rond lopen. Terug in de hal, (slaap)kamer voor met hoog plafond en openslaande tuindeuren en een (slaap)kamer achter met vlizotrap naar bergzolder. En een moderne badkamer met ligbad, inloopdouche, vloerverwarming en wastafelmeubel.

Verdieping

Trap vanuit zitkamer, overloop, slaapkamer voor met toegang tot berging met CV-opstelling en een slaapkamer achter met vaste kastruimte. Ook hier mooie hoogtes tot in de nok.

Kapschuur (ca. 50 m²)

Fraaie toegangspoort met gemetselde poeren en met klinkers bedekte oprit leiden naar de multifunctionele kapschuur met vouwdeur. Een groot gedeelte is in gebruik als overdekt terras, maar ook geschikt als dubbele carport. En een schuurgedeelte (paardenstal) met aanrechtblok. Achter en naast de kapschuur nog een drietal bergingen (o.a. houtopslag). In de bongerd staat een prieel.

Verder

  • op het dak van de aanbouw liggen 10 zonnepanelen (2012)
  • elektrische installatie volledig vernieuwd in 2009

Tuin en weiland

Prachtig aangelegde, goed onderhouden, gevarieerde tuin met grasveld, hagen, pergola, borders, meerdere terrassen en verschillende bomen. De tuin, het perceel, bestaat uit drie gedeeltes. Tuin rondom de woonboerderij, vervolgens de bongerd met vruchtbomen en het laatste gedeelte een weitje (omheind). Een groene oase aan de rand van het dorp met op verschillende plekken vanuit het huis en de tuin mooie vergezichten over omliggend akkerland.
Het naastgelegen weiland (5.860 m²) wordt gehuurd van de gemeente Lochem voor € 260,- per jaar.

Details

Inhoud: ca. 805 m³
Woonoppervlakte: ca. 200 m²
Perceelgrootte: 4.115 m² exclusief naastgelegen weiland
Meer details: >> ga naar Funda.nl