Larixweg 11, Gorssel | € 335.000,- k.k.

 

Aan rustige weg in groene villawijk gelegen VRIJSTAANDE WONING (bouwjaar 1964) met houten garage en tuin rondom. De woning is goed onderhouden, vooral de buitenzijde, maar de afwerking binnen is zwaar gedateerd. Een ware kans voor degene die de mogelijkheden ziet om hier een prachtige woning van te maken. Het is een huis met veel leefruimte op de begane grond. De ligging is goed, zowel dichtbij het centrum van het dorp, als het prachtige buitengebied.

Indeling

Entree, hal, (werk)kamer, zitkamer met sfeervolle inbouwhaard, tuindeur en trap naar de verdieping. Eenvoudige keuken met wasmachine aansluitingen, provisiekast/berging en achterdeur. Gang met wc en eenvoudige badkamer met granitovloer, douche en wastafel. Grote slaapkamer (waren 2 kamers) met linnenkast, wastafel en tuindeur. En een kleinere slaapkamer.

Verdieping

Overloop, hobbyruimte en aan de achterzijde een (slaap)kamer. Berging met CV-opstelling aan de voorzijde.

Verder

  • Woning is volledig voorzien van isolerende beglazing
  • Dakgoten recent vernieuwd
  • Buitenschilderwerk 2018
  • Zonneschermen aan de Zuid- en Westzijde

Garage (ca. 21 m²)

Lange oprit met coniferenhaag en plek voor meerdere auto’s leidt naar de eenvoudige houten garage met pannendak, dat enigszins scheef staat.

Tuin

Besloten achtertuin met groot terras en optimale privacy. Zijtuin met fraaie hortensia’s en gezellige voortuin met terras, struiken en bomen.

Details

Inhoud: ca. 497 m³
Woonoppervlakte: ca. 120 m²
Perceelgrootte: 500 m²
Meer details: >> ga naar Funda.nl