Lochemseweg 95, Joppe | € 725.000,- k.k.

 

Aan de doorgaande weg van Epse naar Harfsen gelegen fraai uitgebouwd VRIJSTAAND WOONHUIS (bouwjaar 1936) met groot BIJGEBOUW (ca. 107 m²) en diverse opstallen op een ruim perceel van 13.921 m².

Deze voormalige bakkerij/winkel/woonhuis is prachtig vrij gelegen, met fantastische uitzichten, omringd door akkerlanden en bossen, in het buitengebied van het pittoreske en lommerrijke Joppe, dichtbij Gorssel, met uitstekende verbindingen (bushalte op 100 m) naar Deventer en de A1. De woning is door de jaren heen volledig gerenoveerd, gemoderniseerd en geïsoleerd, met als kers op de taart een mooie aanbouw in 2016. Een hoge en lichte multifunctionele ruimte (lantaarn dak, 3,70 m hoog), ideaal te gebruiken als 2e living en/of slaap-, werk, praktijkruimte.

Het grote bijgebouw, in 1973 gebouwd voor het stallen van een SRV-wagen, heeft spouwmuren, hoge dakconstructie met stalen spanten, pannendak, grote deuren in beide kopgevels en aansluitingen voor gas/water/elektra en riolering. Veel potentie door talloze gebruiksmogelijkheden.

Het ruime perceel met weiland, stallen, omheiningen en rijbak is uitstekend geschikt voor het houden van paarden en/of kleinvee. Aan de Noordzijde grenst het perceel aan de onverharde Driekieftenweg, een ideale uitrijmogelijkheid.

Indeling

Overdekte entree in de nieuwe aanbouw, hal met CV-kast en wc. Hoge en lichte multifunctionele kamer met tweemaal openslaande tuindeuren, beton ciré afgewerkte vloer, muren met leemstuc en hoge raampartijen die zorgen voor een fantastische lichtinval. De buitenkant is afgewerkt met lijnolie behandeld Douglas hout. Doorgang naar royale woonkeuken met openslaande tuindeuren, houten vloer, handgemaakte keukenkasten, diverse luxe inbouwapparatuur en als eyecatcher het grote fornuis “Redfyre Universal” met 4 ovens (gas & elektra), dat op verschillende manieren te gebruiken is, o.a. ook de “AGA-stand”, waarbij het geheel continu warm is. Woonkeuken loopt over in zitgedeelte aan de voorzijde en toegang tot hal met oude voordeur, trapopgang, wasmachineruimte, badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel, provisiekelder en doorgang naar werkkamer met houten vloer.

Verdieping

Overloop met hoog plafond en studieplek, badkamer met wc en wastafelmeubel en toegang tot berging met CV-opstelling. Slaapkamer aan de voorzijde met hoog plafond en bergruimte. En twee slaapkamers aan de achterzijde, eveneens met hoog plafond en kleine bergvliering. De verdieping is voorzien van een parketvloer.

  • Woonkamer, woonkeuken en aanbouw zijn voorzien van geïsoleerde betonvloer met vloerverwarming
  • Het dak is volledig geïsoleerd
  • Spouwmuren zijn geïsoleerd in 2020
  • Op het bijgebouw liggen 14 zonnepanelen (2014)
  • Basisschool Joppe op 1,7 km

Bijgebouwen

  • Groot bijgebouw (ca. 107 m²) met overkapping (ca. 24 m²)
  • Grondwaterpomp met meerdere tappunten op het perceel
  • Schuilstal (voormalige hooiberg, ca. 18 m²)
  • Fietsenberging (eenvoudige houten berging, ca. 21 m²)

Tuin en perceel

Verharde oprit met houten toegangshek leidt naar het bijgebouw, weiland, tuin en woonhuis. Rondom de woning ligt een tuin met grasveld, borders, vlindertuin, hagen, een dominante Linde in de voortuin, vruchtbomen, moestuin, notenboom, buitendouche en meerdere terrassen. Het weiland is volledig omheind en het perceel heeft rondom een meidoornhaag gecombineerd met hondsroos. Voor de paarden is er een grote overkapping, een schuilstal en uitloopmogelijkheid afgezet met eikenhouten hekwerk.

Details

Inhoud: ca. 700 m³
Woonoppervlakte: ca. 167 m²
Perceelgrootte: 13.921 m²
Meer details: >> ga naar Funda.nl