Middenweg 19, Epse

 

Met prachtig vrij uitzicht over de Lochemseweg gelegen ROYALE BUNGALOW (bouwjaar 1965 en 1975) met TWEE GARAGES, patio en fraaie tuin rondom. Deze woning is in 1975 fors uitgebouwd. Er is toen onder architectuur een nieuwe entree en tuinkamer aangebouwd in prachtige stijl van die tijd, met schoon metselwerk, plavuizen die binnen en buiten doorlopen, grote glaspartij, verzonken lampen, pantry en binnen- en buiten open haard.

Vanwege de indeling is het huis nu ook ideaal voor dubbele bewoning / inwoning. Het is een ruime bungalow met 4 slaapkamers, twee badkamers, tuinkamer/2e living, die enige aandacht behoeft, de afwerking is gedateerd.

De ligging is prachtig vrij met uitzicht tot aan de Huzarenlaan, in het fraaie Epserbos, schuin tegenover het Hassinkbos, op 100 m van een bushalte, dichtbij Gorssel, Deventer en de A1.

Indeling

Entree, lange gang met vaste kasten, garderobe, wc en toegang tot vrijwel alle vertrekken en de patio (binnentuin). Tuinkamer/2e living met grote schuifpui, open haard en pantry. Vier (slaap)kamers, een kleine badkamer met douche, wastafel en urinoir. De hoofdslaapkamer, met inloop kleedkast en tuindeur, heeft een eigen badkamer met ligbad, wc en twee wastafels. Woonkamer met zitgedeelte met open haard (Brabas) en eetgedeelte met terrasdeur. Doorgang naar de eetkeuken en aansluitend de bijkeuken met origineel Bruynzeel keukenblok, vaste kastruimte, inpandige berging, achterdeur en doorgang naar de garages.

Garages (ca. 40 m²), patio en tuin

Met grind bedekte oprit met voldoende parkeergelegenheid leidt naar de beide garages. De buitenste garage heeft een elektrisch bedienbare deur, de binnenste garage heeft een deur naar de patio, een heerlijke plek om beschut buiten te zijn. De patio biedt toegang tot een berging met CV-opstelling en heeft een deur naar de gang.

De tuin aan de voorzijde heeft een groot grasveld, terras met fraai uitzicht, borders en een stuk gevarieerde bostuin met o.a. rododendrons, heesters, magnolia en verschillende naald- en loofbomen. Bij de tuinkamer aan de achterzijde is een meer beschut gelegen tuin met grasveld en terras met buiten open haard.

Details

Inhoud: ca. 1.050 m³
Woonoppervlakte: ca. 255 m²
Perceelgrootte: 4.115 m²
Meer details: >> ga naar Funda.nl