Teenkweg 6, Eefde

 

Op een schitterende locatie tussen dorp en buitengebied gelegen KARAKTERISTIEKE WOONBOERDERIJ “NOOIT GEDACHT” (bouwjaar 1908) met bakhuisje, garage annex schuur, plantenkas, boomgaard, schapenverblijf en schitterend aangelegde tuin met schapenweides op een ruim perceel van 6000 m². Dit is een klassiek voorbeeld van een goed verbouwde boerderij. Een originele buitenschil met pannendak, luiken en fraai metselwerk met knipvoeg en originele gele bies. Van binnen is de boerderij door de jaren heen volledig gerenoveerd en gemoderniseerd.

Ook aan de tuin is bijzonder veel aandacht besteed. Een prachtig ontwerp met verschillende borders, vijvers, hagen, grasveld, prunussen, wilgenlaantje, leilinden, notenbomen, 100 jaar oude tamme kastanje, meerdere terrassen, twee schapenweides en een boomgaard met verschillende fruitbomen (20 x hoogstam). Een eldorado voor de tuinliefhebber. Vanuit de deel (woonkeuken) is er een mooie zichtlijn over 2 langgerekte vijvers (3 x 12m en 3 x 6m) naar de schapenweides en de boomgaard.

Het huis ligt aan de Noordkant van Eefde, dichtbij Gorssel en Zutphen op enkele autominuten van de A1.

Indeling

Entree, gang met wc. Voorhuis: bijkeuken annex badkamer met douche en wastafel. Opkamer met daaronder de ruime kelder met estriken vloer (ca. 20 m²). Nette kamer (tv-kamer) aan de andere kant van de gang met originele bedstee, hoge ramen en houtkachel. Deel: de voormalige deel is nu een royale woonkeuken/kamer met hoog balkenplafond, originele gebinten en geïsoleerde betonvloer met vloerverwarming, afgewerkt met DRT-vloer (betonlook).
De keuken is vernieuwd in 2004 en heeft een getrommeld Belgisch hardstenen aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur.

Verdieping

Via bordestrap bereikbare overloop met bergkast. Hoofdslaapkamer boven de deel met vaste kasten en bergingen. Badkamer in het midden met inloopdouche, wc en wastafelmeubel. En twee slaapkamers boven het voorhuis. Alle drie de slaapkamers hebben hoge plafonds met de hanenbalken in het zicht.

Garage annex schuur (ca. 38 m²)

Vrijstaande houten bijgebouw, afgewerkt met Zweeds rabatdelen, met gedeelte dubbele garage en gedeelte schuur.
Voor de woning is een ruime parkeerplaats met plek voor meerdere auto’s op eigen terrein.

Details

Inhoud: ca. 650 m³
Woonoppervlakte: ca. 170 m²
Perceelgrootte: 6.000 m²
Meer details: >> ga naar Funda.nl