Veerweg 3a, Gorssel | € 450.000,- k.k.

 

Tussen het dorp en de IJssel gelegen BOUWKAVEL (ca. 2.250 m²) met houten tuinschuur, houtopslag en overkapping. Dit is een unieke en schaarse mogelijkheid om op een prachtig volwassen perceel een royale villa te bouwen.

Het is een fantastische locatie, aan de rand van het dorp, dichtbij talloze voorzieningen, op steenworp afstand van de IJssel en haar mooie uiterwaarden. De Veerweg leidt u, hoe toepasselijk, naar het veer (alleen voor fietsers en wandelaars) over de IJssel.

De kavel van ca. 2.250 m² is afgesplitst van Veerweg 3 en is momenteel een idyllische tuin met hagen, borders, magnolia’s, paden, laantjes, twee vijvers, grasveld en verschillende (vrucht)bomen. Het is een zonnige open plek, die wordt omlijst met kapitale eiken en beuken aan de Noordoost kant (hier zal de inrit komen) en vrij zicht in het groen naar het Zuidwesten.

Bestemming

Het bestemmingsplan uit 2015 (kern Gorssel) biedt de mogelijkheid om indien gewenst riant te bouwen. Het bouwvlak voor 1 vrijstaande woning is 22 meter breed en 20 meter diep, oftewel 440 m² mag worden volgebouwd met 8 meter goothoogte en 12 meter nokhoogte (max 4.400 m³), dit geeft aanmerkelijk meer bouwvolume dan bouwen in het buitengebied (max 600 m³). Verder mag er buiten het bouwblok 75 m² aan bijgebouwen worden gerealiseerd.

Verdere informatie bij de verkopend makelaar, of kijk op ruimtelijkeplannen.nl en zoek op Veerweg 3 Gorssel.