Voorende 6, Gorssel | € 299.000,- k.k.

 

Op een goede locatie in het centrum van Gorssel gelegen UITGEBOUWDE TWEE-ONDER-EENKAPWONING met houten tuinberging, voor- en besloten achtertuin. De woning is in 1999 flink uitgebouwd. De woonkamer is vergroot en er is een woonkeuken, bijkeuken en (werk)kamer aangebouwd. Hierdoor is er veel leefruimte op de begane grond.

Met name het sanitair en de afwerking van de verdiepingen is gedateerd. De stahoogte op de tweede verdieping is beperkt (1,80 m), deze verdieping telt dan ook niet mee bij de woonoppervlakte.

De ligging is goed, op loopafstand van de supermarkt en de gezellige Hoofdstraat.

Indeling

Zijentree, hal met wc, kelderkast en trapopgang. Lichte L-vormige woonkamer met inbouwhaard. Via glasdeur toegang tot de woonkeuken in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur en tuindeur. Doorgang naar de bijkeuken met wasmachine aansluitingen, CV-opstelling en achterdeur. Aansluitend de (werk)kamer met tuindeur.

Verdieping

Overloop, slaapkamer aan de voorzijde, slaapkamer aan de achterzijde met balkon en uitzicht in het groen. En een derde kamer achter (eventueel geschikt als ruime badkamer). Op de overloop bevindt zich de kleine eenvoudige badkamer met douche, wastafel en originele granitovloer.

Zolderverdieping

Middels smalle trap bereikbare overloop met toegang tot lage zolderkamer.

  • Woning is vrijwel volledig voorzien van isolerende beglazing
  • Aanbouw; woonkeuken, bijkeuken en (werk)kamer volledig geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming

Tuin

Met klinkers bestrate oprit leidt naar de woning. Voortuin met grasveld en border. En een op het Zuiden gelegen achtertuin met houten berging, grasveld, vijver, borders, hagen en twee terrassen. De achtertuin is heerlijk besloten, met optimale privacy en aan drie zijden zicht op groen.

Details

Inhoud: ca. 471 m³
Woonoppervlakte: ca. 120 m²
Perceelgrootte: 280 m²
Meer details: >> ga naar Funda.nl