Kappeweg 28, Wijhe | € 1.850.000,- k.k.

 

Op een schitterende locatie, net buiten het dorp Wijhe gelegen, ZEER ROYALE en LUXE NIEUWGEBOUWDE rietgedekte WOONBOERDERIJ (Bouwjaar 2008, inhoud ca. 2190 m³) met vrijstaande GROTE KAPSCHUUR (163 m²), diverse opstallen, EIGEN BOS, natuurvijver en bijzonder fraai aangelegde GLOOIENDE LANDSCHAPSTUIN.

Een toplocatie voor liefhebbers van natuur en buiten wonen! Het uitzicht over het Sallandse coulisselandschap is fenomenaal! Vanuit ieder punt van de boerderij is er prachtig zicht op de uitgestrekte weilanden, bossen en eigen natuurvijver.

De boerderij is imposant. Niet alleen door haar maatvoering (ca. 568 m² woonoppervlak!), het gebruik van luxe en hoogwaardige materialen, maar ook door het prachtige ontwerp waarbij het uitgangspunt was dat binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan en er vanuit elke hoek fraaie zichtlijnen ontstaan. De glazen zijmuren van vloer tot plafond en van links naar rechts zijn hier een indrukwekkend voorbeeld van. De speelse indeling met subtiele hoogteverschillen maken dit gevoel compleet.

De ligging van de woonboerderij is ideaal, op fietsafstand van de dorpen Wijhe, Heino en Raalte, elk met een eigen NS station én op circa 10 autominuten van het levendige centrum van de stad Zwolle. Kortom, het beste van twee werelden! De rust en alle andere voordelen van het buitenleven gecombineerd met de gemakken van de stad binnen handbereik. Ook de IJssel met haar prachtige uiterwaarden ligt in de nabijheid, evenals diverse fraaie wandel- en fietsroutes door de bossen en het mooie Sallandse landschap.

De grote kapschuur (163 m²) is in 2020 nieuw gebouwd, geheel in stijl geïnspireerd op het boerenerf. Zowel de boerderij, de bijgebouwen als de tuin zijn uitstekend onderhouden, uiterst smaakvol afgewerkt en alle woongedeeltes zijn volledig geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming (Energielabel A).

Gelegen op een perceel van ruim 1 hectare vormt het geheel een KLEIN LANDGOED met optimale privacy, vrijheid, prachtige zichtlijnen, verrassende doorkijkjes en panoramische vergezichten.

Indeling

 

Begane grond

Entree/hal, garderoberuimte, meterkast en trap naar grote ‘open’ royale living met dubbele open haard, de imposante hoge raampartijen met glazen schuifpui naar het riante terras (144 m²) en zowel aan de voor- als achterzijde separate glazen tuindeuren. De living is opgedeeld in meerdere gezellige woon- en werkgedeeltes met in het midden de open keuken met kook- en spoeleiland en diverse inbouwapparatuur van Miele.

Aan de linkerzijde een schuifdeur naar een tussenhal met wastafel en toegang toiletruimte. Tevens bevindt zich hier de deur naar de kelder met stook- en bergruimte, aansluiting wasmachine en droger en elektra(meter)kast. Aan de rechterzijde middels een deur toegang naar een tussenportaal met 2e toilet, deur naar (voor)tuin, meterkast en trap naar 2e living cq werkruimte met een schuifdeur naar de slaapkamer. In de ‘oude’ voorgevel (bouwjaar 1611) bevindt zich de ‘oude’ voordeur naar de tuin en het (eigen) bos.

Tussenhal met trap naar lagergelegen pantry én trap naar:

1e verdieping

Riante Masterbedroom met ‘open’ badkamer vv wastafelmeubel, dubbele inloopdouche met grote glazen schuifdeur (Dorma) en separaat toilet. Deur naar overloop met aan weerszijden een glazen vloergedeelte met fraai zicht op de begane grond. Kleedkamer, badkamer met inloopdouche vv stort- en handdouche (Boffi) en wastafelmeubel. Separaat 3e toilet. Middels gang toegang naar 2 royale slaapkamers met elk een stalen trap naar de op de 2e etage gelegen slaap-entresol en middels een tussenportaal wederom toegang naar de begane grond.

2e verdieping

5e slaapkamer en relax-/badruimte met vrijstaand ligbad (Boffi).

Verder

  • Vrijstaande houten kapschuur vv betonnen vloer (ca. 163 m², bouwjaar 2020) opgedeeld in dubbele carport en 2 bergingen
  • Vrijstaande houten kippenschuur met ren (ca. 30 m²)
  • Vrijstaande stenen/betonnen aardappelkelder (ca. 7,5 m²) in eigen bos gelegen en
  • Grote moestuin ca. 70 m²

Bijzonderheden

  • Landelijke ligging
  • Heerlijk rustig wonen, maar niet afgelegen
  • Openbaar vervoer en voorzieningen liggen op fietsafstand
  • 10 autominuten van de stad Zwolle
  • Adembenemende architectuur
  • Imposante afmetingen
  • Zeer hoogwaardig afgewerkt
  • Volledig geïsoleerd
  • Energielabel A
  • HR CV ketel Atag 2022
  • Door de gehele woning ligt vloerverwarming
  • Voorzien van glasvezel internet
  • Zowel de woning, de bijgebouwen als het perceel zijn uitstekend onderhouden

Details

Inhoud: ca. 2190 m³
Woonoppervlakte: ca. 568 m²
Perceelgrootte: 10.204 m²
Plattegronden: >> klik hier
Meer details: >> ga naar Funda.nl