Veldhofstraat 7, Gorssel | € 625.000,- k.k.

 

Op een uitstekende locatie met UITZICHT op weitje gelegen VRIJSTAAND WOONHUIS (bouwjaar 1966, semi-bungalow) met GARAGE, tuinberging en prachtige tuin rondom.

Dit is een fantastische plek, een hele groene en vrije ligging, direct achter de Roskamweide, op korte loopafstand van de gezellige Hoofdstraat met winkels, restaurants en Museum MORE. Het huis is goed onderhouden en in 2010 flink gerenoveerd met o.a. nieuwe badkamer, wc, elektra, deuren, goten, volledig dubbelglas en nieuwe afwerking van vloeren, muren en plafonds.

Het is een bijzonder plezierige woning met twee slaapkamers en een badkamer op de begane grond en een extra kamer en bergzolder op de verdieping.

Indeling

Entree, hal met wc, garderobe en trapkast. Woonkamer met erker, schuifpui en elektrische haard. Er is een zit- en eetgedeelte. En een eetkeuken met diverse inbouwapparatuur, trapopgang en tuindeur naar zij-terras. Aansluitend de werk/logeerkamer met toegang tot de moderne badkamer, die voorzien is van een ruime inloopdouche, wc, wastafel en aansluitingen voor de wasmachine. De royale hoofdslaapkamer heeft aan één zijde vaste kasten en eveneens toegang tot de badkamer.

Verdieping

Overloop, grote slaap/hobbykamer met twee Velux dakramen. En een bergzolder met Velux dakraam en CV-opstelling.

Garage (ca. 17 m²), tuinberging (ca. 12 m²) en tuin

Lange met klinkers bestrate oprit leidt naar de vrijstaande stenen garage met vliering en pannendak. Achter de garage staat een eenvoudige houten tuinberging.
De tuin is uitstekend onderhouden en heeft een grasveld, hagen, meerdere terrassen en meerdere rijk gevulde borders met een grote variëteit aan bloemen en planten. De relatief lage bebouwing rondom zorgt voor een hele groene en vrije ligging met optimale privacy. Aan de voorzijde kunt u genieten van het vrije zicht op de tegenovergelegen woonboerderij.

Details

Inhoud: ca. 465 m³
Woonoppervlakte: ca. 125 m²
Perceelgrootte: 632 m²
Meer details: >> ga naar Funda.nl