Elfuursweg 8, Gorssel | € 745.000,- k.k.

 

Aan de rand van het centrum gelegen VRIJSTAAND WOONHUIS (bouwjaar 1960) met serre, carport, berging en bloemrijke tuin rondom. Deze ruime (174 m²), goed onderhouden en in 2009 gemoderniseerde woning heeft TWEE (SLAAP)KAMERS en een BADKAMER op de begane grond en twee (slaap)kamers en een badkamer op de verdieping.

De ligging is uitstekend, aan een groenstrook, op loopafstand van de gezellige Hoofdstraat met winkels, restaurants en Museum MORE. Het huis is ideaal voor degenen die grotendeels gelijkvloers willen wonen, met 133 m² leefruimte op de begane grond en 41 m² op de verdieping.

Indeling

Overdekte entree, hal/gang met wc en aan het einde de living met visgraat parketvloer en houtkachel. Er is een eet- en zitgedeelte. In 2009 is een hoge en lichte serre aangebouwd met openslaande deuren naar het terras. Vanuit de zitkamer doorgang naar de woonkeuken met tuindeur en kelderkast. De moderne keuken heeft een granieten aanrechtblad, diverse inbouwapparatuur (Miele) en deur naar ruime bijkeuken met CV-opstelling, wasmachine aansluitingen, tuindeur, achterdeur en doorgang naar tuinberging.
Vanuit de gang toegang tot de hoofdslaapkamer met kastenwand, de badkamer (2009) met inloopdouche en wastafelmeubel en de werkkamer met trapopgang.

Verdieping

(Slaap)kamer met hoog plafond aan de voorzijde, tussenruimte en badkamer met douche, wc en wastafel in het midden en een ruime (slaap)kamer met hoog plafond aan de achterzijde.

Carport, bergingen en tuin

Fraai houten toegangshek leidt naar de ruime oprit met plek voor meerdere auto’s en de carport. Achter de carport is een berging voor het haardhout en achter de bijkeuken is een tuinberging. Rondom ligt een fraai aangelegde tuin met grasveld, hagen en een grote variëteit aan planten, struiken, vruchtbomen en een Japanse notenboom (Ginkgo biloba). En er is een heerlijk terras op het Zuiden met optimale privacy.

Verder

  • Er liggen 8 zonnepanelen (2022) op de carport en bijkeuken
  • Dak verdieping in 2009 volledig geïsoleerd
  • Serre met vloerverwarming aangebouwd in 2009
  • Badkamer vernieuwd in 2009

Details

Inhoud: ca. 670 m³
Woonoppervlakte: ca. 174 m²
Perceelgrootte: 650 m²
Meer details: >> ga naar Funda.nl