Walstraat 4 + 4a, Zwolle | € 395.000,- k.k.

 

Binnen de stadsgrachten en nabij de Sassenpoort, in één van de mooiste straatjes van de Zwolse binnenstad gelegen karakteristiek STADSPAND. Op de begane grond bevindt zich een leegstaande casco multifunctionele ruimte die verbouwd en gebruikt mag worden als woonhuis én een verhuurde bovenwoning met bijzonder diep dakterras en eigen entree. Het betreft een zeer interessant beleggingsobject, waarbij de begane grond direct beschikbaar is voor eigen gebruik!

Deze karakteristieke tussenwoning dateert uit de 18e/begin 19e eeuw en is in de loop der jaren gedeeltelijk gerenoveerd. Op de begane grond bevindt zich een grote casco ruimte (ca. 82 m2) die omgetoverd kan worden voor diverse doeleinden. Bestemming centrum-kantoor, echter wonen is ook toegestaan!

De ligging is uniek, alle stadsvoorzieningen bevinden zich letterlijk om de hoek (Schouwburg De Odeon/De Spiegel, gezellige pleinen waaronder de Nieuwe Markt met heerlijke terrasjes en diverse restaurants, een gevarieerd winkelaanbod, culturele bezienswaardigheden en het NS bus- en treinstation). Vanaf het dakterras heb je een prachtig uitzicht op de mooie oude bomenrij aan de Wilhelminasingel en de veelal monumentale statige panden.

De indeling is als volgt:

Begane grond (Walstraat 4): Via dubbele houten openslaande deuren toegang tot de grote, nu nog casco, multifunctionele ruimte met eigen meterkast, wc met fonteintje en middels luik toegang tot de kelder. Deze ruimte van circa 80 m2 is uiteraard geschikt voor opslagruimte en/of atelier- c.a. werkruimte, maar kan ook worden omgetoverd tot een prachtige woonruimte al dan niet met inpandige patiotuin. Aan de achterzijde is uitgebouwd (1997) waarbij de ramen behouden zijn gebleven (plafondhoogte).

1e verdieping (Walstraat 4a): Eigen entree met trapopgang, meterkast, ruime en lichte woonkamer vv houten visgraatvloer met openslaande deuren naar royaal en diep dakterras met dubbele bergkast o.a. voorzien van eigen CV ketel. Open keuken vv diverse inbouwapparatuur en opstelplaats wasmachine en droger.

2e verdieping: Overloop met 2 bergkasten en luik naar vliering. 2 Ruime slaapkamers en badkamer vv wastafel, douche en wc.

Bijzonderheden

  • De bovenwoning wordt in verhuurde staat verkocht. De huuropbrengst bedraagt € 12.120,- per jaar.
  • De begane grond dient in zijn geheel verbouwd en gemoderniseerd te worden, zo is de ruimte bijvoorbeeld nog onverwarmd.
  • Zowel de begane grond als de bovenwoning hebben eigen meters.

Details

Woonoppervlakte: ca. 144 m²
Inhoud: 590 m³
Perceelgrootte: 73 m²
Meer details: >> ga naar funda.nl