Dortherweg 1a, Epse | € 695.000,- k.k.

 

Op een perceel van ca. 2 HECTARE gelegen UITGEBOUWD WOONHUIS met dubbele garage, bergingen, oude TENNISBAAN, VOETBALVELD en KANTINE. Dit is een UNIEK OBJECT met talloze mogelijkheden op steenworp afstand van de Deventer binnenstad. Het grote perceel loopt van de Dortherweg tot aan de onverharde Kruklandsweg.

De goed onderhouden woning is in 1988 uitgebouwd en daardoor is er veel leefruimte op de begane grond. De inpandige dubbele garage en de verdiepingen bieden de mogelijkheid om nog meer woonruimte te realiseren. Kortom; een huis, perceel en verdere opstallen met bijzonder veel potentieel.

Het huis ligt schuin achter voormalige horecazaak “De Pessink”, later “De Rozentuin” geheten.

Indeling

Entree, ruime hal met wc. Lichte woonkamer met tuindeur en inbouwhaard. Dichte keuken met diverse inbouwapparatuur, bergkast en achterdeur. Tweede woon/tuinkamer (voorheen slaapkamers), slaapkamer en een badkamer met ligbad, wc en wastafel. Vanuit de hal bereikbaar nog een slaapkamer en doorgang naar de grote dubbele garage met daarboven een via vaste trap bereikbare geïsoleerde zolder. Boven het originele woonhuis is een middels vlizotrap bereikbare zolderverdieping met CV-opstelling.

Verdere opstallen

Houten tuinberging, plantenkas en een vrijstaand MULTIFUNCTIONEEL GEBOUW (ca. 54 m²), momenteel in gebruik als kantine, met wc’s, bar, gedeeltelijk overdekt terras en aangebouwde berging (ca. 27 m²).

Tuin en perceel

Lange met grind bedekte oprijlaan leidt naar de woning. Rondom ligt een fraaie tuin met terrassen, bomen, struiken, hagen en een groot grasveld. Naast het voetbalveld is nog een stuk weiland.

Globale verdeling perceel

  • Woonhuis met tuin ca. 3.800 m²
  • Tennisbaan, kantine en voetbalveld ca. 8.500 ²
  • Weiland ca. 8.500 m²

Details

Inhoud: ca. 807 m³
Woonoppervlakte: ca. 125 m² (exclusief inpandige garage (ca. 33 m²) en verdiepingen)
Perceelgrootte: 20.836 m²
Meer details: >> ga naar funda.nl