Dortherweg 41a, Epse | € 670.000,- k.k.

 

Bijzonder fraai LANDELIJK gelegen VRIJSTAAND WOONHUIS (bouwjaar 1977) met dubbele garage annex schuur, kas en tuin rondom. Dit is een prachtige ligging, met fantastisch VRIJ UITZICHT over de omliggende landerijen en coulisselandschap.

Deze ruime woning heeft twee (slaap)kamers en een badkamer op de begane grond en twee (slaap)kamers op de verdieping. Het huis is goed onderhouden, maar de afwerking, o.a. de keuken, is gedateerd. Een kans om hier uw eigen ideeën vorm te geven. De ligging is heel vrij, net buiten het Epserbos, dichtbij Gorssel, de Deventer binnenstad en de A1.

Indeling

Entree, hal met trapopgang. Lichte zitkamer met mooi zicht rondom. Doorgang naar eetkeuken en aansluitend de bijkeuken met wasmachine aansluitingen en achterdeur. Gang leidt naar ruime hoofdslaapkamer met vaste kasten en wastafel, een tweede (slaap)kamer op de begane grond en een moderne badkamer met ligbad, inloopdouche, wc en wastafel.

Verdieping

Overloop met veel bergruimte, (slaap)kamer rechts met toegang tot berging en een (slaap)kamer links met toegang tot berging. Indien gewenst kan er op de verdieping eenvoudig meer woonruimte worden gerealiseerd door het plaatsen van één of meerdere dakkapellen.

Garage, kas en tuin

Lange oprit leidt naar de grote dubbele garage annex schuur (ca. 35 m²), de tuinkas (ca. 14 m²) en de tuin rondom met grasveld, fraaie borders, hagen, struiken en bomen.

Verder

  • Woning heeft hardhouten kozijnen, vrijwel volledig voorzien van isolerende beglazing
  • Verwarming middels Intergas HR combi uit 2020

Details

Inhoud: ca. 590 m³
Woonoppervlakte: ca. 160 m²
Perceelgrootte: 1.496 m²
Meer details: >> ga naar funda.nl