Olthoflaan 27, Deventer | € 525.000,- k.k.

 

Er zijn kijkdagen om deze woning te bezichtigen op donderdag 7 september van 14.00 tot 17.00 uur en op dinsdag 12 september van 14.00 tot 17.00 uur.

Aan de rand van het Epserbos met VRIJ UITZICHT over NIEUWE NATUUR gelegen VRIJSTAAND WOONHUIS (bouwjaar 1960) met grote DUBBELE GARAGE en tuin rondom. Dit is een unieke locatie midden in een strook nieuwe natuur, dat is aangelegd tussen de villawijk Het Epserbos en het nieuwe Bedrijvenpark A1. Het perceel wordt omringd door grond van IJssellandschap en bestaat uit grote waterpartijen, bos en landerijen.

En dat alles op slechts enkele minuten van de binnenstad van Deventer met haar talloze voorzieningen. Kortom, het beste van twee werelden!

De woning is traditioneel en degelijk gebouwd en deels geïsoleerd, echter behoeft enige aandacht en de afwerking (o.a. keuken en sanitair) is gedateerd. Een unieke KANS om hier uw droomhuis van te maken op een bijzondere plek!

Indeling

Entree, hal met trapopgang en toegang naar de kelder. Lichte L-vormige woonkamer met een zit- en eetgedeelte, openslaande tuindeuren en fraai uitzicht over de landerijen. Middels een tussenhalletje toegang tot de dichte woonkeuken met eenvoudige inrichting, wc en bijkeuken met werkblad, aansluiting wasmachine, CV opstelling (Nefit Trendline HR 2017) en achterdeur.

Verdieping

Overloop, 3 slaapkamers met inbouwkasten, waarvan de middelste met dakkapel. Eenvoudige badkamer met wastafel, douche en dakkapel.

Garages, overkappingen en tuin

Lange oprit leidt naar de dubbele vrijstaande stenen garage met vliering, pannendak en betonvloer (ca. 69 m²). Een grote overkapping verbindt het woonhuis met de garages en direct achter de garages ligt nog een kleinere overkapping. Rondom ligt de tuin met gras, diverse loof- en naaldbomen en verschillende struikgewassen.

Verder

  • Gemeentelijk vastgoed
    De opdrachtgever voor deze verkoop is de gemeente Deventer. Conform gemeentelijk beleid dient de verkoop van gemeentelijk vastgoed gedurende minimaal één maand te worden gepubliceerd via één of meerdere media, alvorens een bod in overweging wordt genomen. Een Bibob screening maakt onderdeel uit van het verkoopproces. De gemeente kan besluiten om niet tot verkoop over te gaan of niet aan de hoogste bieder te gunnen. Een overeenkomst/verkoop komt niet eerder tot stand dan nadien en nadat het bevoegde bestuursorgaan tot definitieve verkoop/gunning heeft besloten (totstandkomingsbesluit).
  • Relevante stukken
    Het biedingsformulier, de verkoopvoorwaarden en alle relevante stukken kunt u vinden in de bijlage (klik hier).

Details

Inhoud: ca. 498 m³
Woonoppervlakte: ca. 122 m²
Perceelgrootte: 1715 m²
Meer details: >> ga naar funda.nl