Oude Larenseweg 11, Epse

 

Op een prachtige locatie in het Epserbos gelegen VRIJSTAANDE BUNGALOW (bouwjaar 1961) met dubbele carport, schuur, houtopslag en besloten tuin rondom. Dit is een fraai, onder architectuur van J.H. de Herder, gebouwd huis met een kenmerkend hoog plafond in de royale living. De woning is goed onderhouden, maar de afwerking, o.a. keuken en wc behoeft enige aandacht.

De ligging is uitstekend, in het lommerrijke Epserbos, aan het doodlopende gedeelte van de Oude Larenseweg (verhard gedeelte), omringd door vrijstaande woningen, dichtbij de dorpskern met basisschool en sportvelden, dichtbij Gorssel met al haar voorzieningen, de A1 en de Deventer binnenstad.

Indeling

Overdekte entree, hoge en lichte hal met natuurstenen vloer, bergkast, wc en garderobe. Royale living met hoog plafond, natuurstenen vloer, originele schouw met houtkachel en schuifpui naar terras en tuin. Aansluitend de eetkeuken met originele tegelvloer, nis met fraaie servieskast en achterdeur naar gedeeltelijk overdekt terras.

Vanuit de zitkamer ook toegang tot de hoofdslaapkamer met vaste kast en moderne eigen badkamer met inloopdouche, 2e wc en wastafel. Vanuit de keuken toegang tot hal en gang met tuindeur en twee (slaap)kamers met vaste kasten en wastafels. Eén van de (slaap)kamers heeft een grote inloopkast/berging.

Vliering

Vanuit de achterhal middels een vlizotrap bereikbare bergvliering.

Tuin, carport en bergingen

Lange oprit leidt naar de grote dubbele carport en het huis. De besloten tuin heeft een grasveld, borders, rododendrons en diverse (loof)bomen. Er is een terras aan de achterzijde en een groot op het Zuiden gelegen terras aan de voorzijde met brede terrasmuur en schaduw van een mooie magnolia.
Verder is er een berging met CV-opstelling bij de achterdeur. Een gepotdekselde tuinschuur/fietsenberging (ca. 12 m²) annex dubbele carport en een grote houtopslag voor het haardhout.

Details

Inhoud: ca. 601 m³
Woonoppervlakte: ca. 150 m²
Perceelgrootte: 2.200 m²
Meer details:  >> ga naar Funda.nl